Cryogen Genesis

'n Nuwe Begin

Die #lockdown wat ons in Suid-Afrika beleef gee 'n mens baie tyd om dinge te doen wat jy nie andersins voor tyd maak nie. Aan die begin het ek baie gefokus op my nuwe werk by Acacia Cloud Solutions in die vorm van Whizz Education.

Dit gevoel of ek aan die diep kant ingegooi word, maar darem is ek 'n lewensboei gegee en ek hou kop bo water. Daar is 'n hele paar sisteme ter sprake en my taak is om met tyd dit te vat wat daar is en dit te verbeter sodat 'n outomatiese toets sisteem die meerderheid aspekte van die dienste kan toets. Ek het vrede gemaak daarmee dat ek oorweldig voel. Baie van die werk kom van 2018 af en daar is baie om op te ruim en te verbeter.

Tesame met dit is my Pa oorlede op die 9de April, dus is dit 'n moeilike tyd, en om dinge te vererder, is die COVID-19 regulasies in Suid-Afrika baie streng en voorsien net 48 uur vir 'n begrafnis, of 6 dae indien 'n persoon deel is van die begrafnis reëlings. Hierdie komende week sal ek aandag daaraan skenk om my planne uit te sorteer en ek sal poog om vir die 6 toegelate dae te gaan.

Deur dit alles probeer 'n mens besig bly. Ek het gister en vandag tyd spandeer om weer my domain naam af te stof en uit "Parkering" status te bring. Ek moes tussen die spinnerakke rond krap en weer op lees oor DNS instellings en hoe om statiese inhoud op Amazon S3 te hou. Daarmee tesame het ek 'n minimale landings-blaai gemaak en toe dit oorweeg om te kyk na 'n statiese blad genereerder. Voorheen het ek gelees van Cryogen en dit het my baie intresseer.

Met 'n bietjie inspanning gister-aand en vandag, het ek iets wat ek gelukkig mee is en hierdie is die resultaat daarvan! Dit is veel maklikker as wat ek gedink het, en ek reken ek moes eintlik maar net die inspirasie kry. Dit is 'n genotvolle leerproses gewees en ek sal voortaan my plasings hier doen. Ek mag dalk 'n plasing of 2 doen op blogger, maar hierdie sal die plek wees waar belangrike of noemenswaardige plasings sal opeindig.

Hierdie is genoeg vir een dag en ek sal weer 'n draai hier kom maak. Hou 'n ogie!


Tags: cryogen genesis whizz education covid-19 acacia


Copyright © 2020 Johan Mynhardt
Powered by Cryogen
Theme by KingMob